Huhuu

keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Asioiden rullausta :)

Tapasin Tuotteen suunnittelijan, ja pääsimmekin sopimukseen suunnittelutyön ehdoista ja alustavasta aikataulusta! :) Tuotteen pitäisi olla valmiina markkinoitavaksi maaliskuussa 2015. Tuntuu pitkältä ajalta odottaa, mutta voihan se sujua nopeamminkin, jos kaikki menee nappiin...

Tapasimme kotonani, ja tuntuikin hieman jännittävältä päästää kotiin joku muotoilija-sisustussuunnittelija... Itse kun olen aina valinnut etelänmatkan uusien huonekalujen sijaan. Lisäjännitystä toi se, että suunnittelijalle pakostakin muodostuu jonkinlainen kuva ihmisestä hänen kotinsa perusteella, ja kuinka paljon se sitten vaikuttaa hänen tekemäänsä suunnitelmaan?

Yhteistyö alkoi lupaavasti. Keskustelimme pari tuntia markkinoinnista, brändäyksestä, Tuotteen kuljettamisesta asiakkaille, mahdollisista asiakkaista ja jopa yhteistyöstä markkinoinnissa. Haarukoimme hieman Tuotteen ominaisuuksia ja suunnittelimme tapaamista valmistajan kanssa.

Samalla olen kehitellyt eteenpäin Oheistuotteista saamiani ideoita. Kirjoitellut mahdollisille yhteistyökumppaneille ja saanut vastauksiakin. Yritykseni tuotteiden arvot ovatkin jo ehkä käyneet selville: laatu, kotimaisuus ja luonnolliset materiaalit. Näitä sitten yritän metsästää, ja vielä sellaisella hinnalla, että ne menisivät asiakkaille kaupaksi.


Yritykseni on tarkoitus jalostaa myös muita omista tai muiden tarpeista kohoavia ideoita tuotteksi, ja yksi uusi idea on jo tyrkyllä. Hyvinvointiin liittyvä sekin.

Muistikirjaa en tosin saanut vieläkään hankittua, sen sijaan vietin aamupäivän mattopyykillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti