Huhuu

tiistai 9. kesäkuuta 2015

Syli-keinut matkalla Senaatintorille

Vein keinutuolit Pop-up Pohjanmaa-tapahtumaan järjestettävään yhteiskuljetukseen. Keräilypaikka oli Vaskiluodossa. Siellä olikin jo mennessäni siistissä pinossa isoja ja pieniä laatikoita. Omat keinutuolini eivät tietenkään sovi siisteihin pahvilaatikoihin, joten hieman epäröin kuljetuksen toimivuutta, tavarat kun olivat vähän sikin sokin maassa, sentään katoksen alla.

Jätin ekan tuolin katokseen ja lähdin hakemaan toista kotoa. Sillä aikaa oli paikalle onneksi saatu Fin-lavoja ja materiaaleja pakkauksen helpottamiseksi. Olipa paikalle saapunut myös aikamoisia tavarakasoja siistien pahvilaatikoiden rinnalle. Hienoa, että en ole ainoa :) Paikalla oli kaiken muun ohessa myös isoja grillejä, joten yleisön ruokatarjoilukin on taattu.

Asettelin siis Sylit lavoille, kiinnitin liinoilla ja pehmustin. Käärin vielä ympärille rullamuovia, sitä elmukelmun tyyppistä ohutta muovia, jolla voi lentokentillä päällystää matkalaukkunsa. Yhteystiedot ja määränpää torilla kylkeen. Ja sinne ne jäivät nököttämään. Toivottavasti löydän Sylit hyvässä voinnissa perjantaina aamuvarhaisella! Lisäksi jään odottamaan kauniimpaa säätä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti