Huhuu

maanantai 29. kesäkuuta 2015

Sylit meteoriittikraatterissa+75 000 ihmistä

Kolme Syli-keinua vietti pitkän viikonlopun Sundomin kylässä, Söderfjärdenin meteoriittikraatterissa. Tarkemmin vielä siellä järjestetyissä Suviseuroissa! Sylien lisäksi myös 3 imetystyynyä sai ensimmäisen isomman kasteen. Kävimme paikan päällä eilen sunnuntaina hieman tutustumassa meininkiin. Tunnelmaan virittäydyimme jo matkalla Suviseuraradion avulla. Vastaan tulijat (seura-alueelta poistujat) ruuhkauttivat tien toiseen suuntaan, vaikka kello oli jo lähempänä kahdeksaa illalla. Ilmakuvalaskennan mukaan paikalla oli sunnuntaina n. 75 000 ihmistä, ja heille kauppa, apteekki, terveysasema, posti, pankkiautomaatti ja kaikki muu, mitä kaupungillinen ihmisiä tarvitsee viikonloppuna. Sekä tietysti imetysteltta! Siellä Sylit keinuivat ja pääsivät hyvin tositoimiin. Kävin katsomassa teltassa ja keinut olivat saaneet hyvän vastaanoton käyttäjiltä ja ihastelua ulkonäöstä muiltakin.

 
 
Imetystelttaa oli ihanasti somistettu matoilla ja seinillä roikkuvilla kankailla. Teltassa käydessäni paikalla oli yli kymmenen äitiä hiljaisena mussuttavine vauvoineen :)

Lapset ovat pari päivää mummulassa, voi tätä ihmeellistä oloa. Tarkoitus oli
-täyttää uusia imetystyynyjä (sain uuden erän lampaanvillaa tyynyjen täyttämistä varten),
-tehdä verkkokauppaan muutama parannus saamieni ehdotusten mukaisesti
-seurata, miten perjantaina kuljetukseen lähteneet Sylit ovat maailmalla kulkeneet
-tehdä päivityksiä somessa
-etsiä raaka-aineita ja inspiraatioita uusiin tuotteisiin
-käydä kävelyllä ja nauttia ekasta kunnollisesta kesäpäivästä Vaasassa tänä kesänä

Mutta olenkin
-käynyt hammaslääkärissä (kiilteestä oli lohjennut pala, ei onneksi reikää)
-käynyt hierojalla (hieroja on todella taitava miekkonen, joka, varmaan huomaamattaan, murahtaa hiljaa tyytyväisenä aina kun löytää sormillaan kipeän paikan. Ja niitä selässäni riittää. Tutustuin häneen aikanaan raskausajanhieronnassa käydessäni, ja sen jälkeen olen aina käynyt luonaan kun selkä on äitynyt liian pahaksi)
-imuroinut autot
-tehnyt kierroksen vaaterumbaa. Laittanut siis pois liian pieniä ja ottanut esiin isompia x2
-käynyt kaupassa

Josko sitten huomenna?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti