Huhuu

lauantai 28. maaliskuuta 2015

Tuote alkaa olla valmis koekäyttäjien testattavaksi!

Viime päivityksestä on rutosti aikaa. Ensin ei tapahtunut mitään, enkä jaksanut jaaritella tyhjiä. Sitten yhtäkkiä palaset alkoivat loksahdella paikoilleen. Päivätyön ja arjen pyörittämisen lisäksi nämä kiihtyneet yrityshommat = ei aikaa kirjoittaa blogia...

Tuote on edistynyt huimasti. Teimme prototyyppivaiheessa paljon parannuksia muotoon ja mittoihin, mutta alkuperäinen idea on säilynyt. Odotan innolla, että pääsen kertomaan siitä enemmän ja esittelemään kuvia prosessin eri vaiheista. Tuotteen koekäyttökappaleet ovat valmiita huhtikuun aikana ja koekäyttöpaikkojakin on sovittuna jo useita :) Seinäjoen keskussairaala oli kiinnostunut ottamaan Tuotetta asiakkaidensa testattavaksi. Tuotteen mukana toimitan kyselylomakkeen, jonka avulla saan arvokasta palautetta. Tuote on menossa myös vaasalaiseen äitien ja lasten tapaamispaikkaan Vestikseen. Pari viikkoa sitten olin viettämässä päivää Villa Meri-Björkössä Raippaluodossa, jossa helposti lähestyttävä yrittäjä Jukka suostui myös ottamaan Tuotteen kokeiluun hyvin vaihtelevalle koekäyttäjäjoukolle. Samalla reissulla näin myös merikotkia (Jorma Aholan kuva).


Lisäksi ystävissäni on useita perheitä, jotka ottavat Tuotteen kokeiluun. Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan yksi Tuote, joten kaikki kokeilemaan näihin paikkoihin ja palautetta antamaan.

Tuote2 ja muutkin tuotteet ovat myös alkaneet muotoutua. Yksi versio Tuote2:sta on ollut koekäytössä itselläni ja neljällä vapaaehtoisella. Mielipiteet Tuote2:sta ovat menneet ristiin, kaksi ostaisi, kolme ei. Lisäksi sen kaikki tekniset yksityiskohdat eivät ole vielä loppuunhiottuja, eikä hintakaan ole totta puhuakseni ollenkaan kohdillaan. Nykyisellä hinnalla en kehtaisi myydä sitä missään. Tuote3 on itselläni juuri valmistuneena ensimmäisenä prototyyppinä. Näemmä se kaipaa vähän kohentelua. Raaka-aineiksikin valikoitui täysin yllätyksellisiä juttuja, mutta niin se kai on, että kun yksi tie nousee pystyyn, voi löytyä yllättäviä polkuja. Tuntuu, että yrittäjät Suomessa, tai ainakin suuri osa heistä, on avuliaita ja vinkkaavat, jos tietävät jonkun ratkaisuvaihtoehdon kiperään tilanteeseen. Kiitos kaikille, jotka ovat vinkkejään minulle antaneet :) Tosin tuo raaka-aineen vaihtuminen aiheuttaa kohtuullisen paljon päänvaivaa, mutta ainakin se on kotimaista, mikä itselleni on ollut tässä jutussa tärkeää koko ajan.

Olohuoneessamme on sotkua johtuen siitä, että raaka-aineet ovat nyt kotonani. Rahaa palaa ja olisi vielä monta asiaa hoidettavana, aikakin on kortilla. Seuraavaksi pitäisi kehitellä logo, Tuotteelle nimi ja polkaista pystyyn nettisivut, tai jos nyt edes Facebook-sivut ensihätään. Aika noloa, jos joku kiinnostunut koekäyttäjä sattuu etsimään lisätietoa, eikä sitä olisi löydettävissä. Tuotteen suojaustoimenpiteetkin ovat kesken. Tässä siis seuraavat aikasyöppöni. Toivottavasti nämä(kin) asia edistyy jo ensi viikolla. Ilmoitan sitten ja kaikki voivat käydä katsomassa.

Tietysti suunnitteilla on myös kekkerit ensimmäisen Tuotteen valmistuessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti