Huhuu

sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Yrityksen hiljaista aikaa

Yrityksen osalta on ollut hieman hiljaiseloa. Suurelta osin tämä johtuu siitä, että aloitin taas päivätyöni, eikä sen lisäksi paukkuja oikein liikene yritykselle. Paitsi öisin, kun murehdin tekemättömiä juttuja tai suunnittelen uusia asioita. Pitäisi olla joku sanelukone tai paperia ja kynä, ajatukset kun tuppaavat unohtumaan aamuun mennessä tai viimeistään lasten kanssa aamuhässäkässä. Tarkoituksena on ainakin järjestää cocktail-tyyppinen esittelytilaisuus syksyn aikana muutamalla paikkakunnalla :)

Toinen syy hiljaiseloon on se, että kaksi esittelykeinua on parhaillaan, hieman yllättäen, Seinäjoen keskussairaalassa vastasyntyneiden teho-osastolla. Kiitoksia ystävälliselle sairaanhoitajalle pikavinkistä! Osastolla on enemmän tilaa keinuille huoneissakin kuin synnyttäneiden ahtailla osastoilla. Siellä aikaansa viettävien perheiden palaute on ollut hyvää. Henkilökuntakin tykkää, kun keinut lisäävät osaston kauneutta ja ovat toiminnalliset ja mukava.
 

Keinuissa näkyvät nyt myös imetystyynyt valmistettuina niillä kuoseilla, jotka facebookin äänestyksessä olivat suosituimmat. Tyynynpäällisen toinen puoli on neutraalia, yksiväristä ja paksua puuvillaa ja toinen puoli kuviollista. Imetystyynyt eivät sinällään sovellu laitoskäyttöön, koska itse tyynyä ei voi pestä, vaikka päällisen voikin. Osastolla kuitenkin ratkaisiin asia laittamalla sisätyynyt muovikääreisiin. Kunhan haen keinut esittelystä parin viikon päästä, voin taas järjestää esittelytilaisuuksia.


Tässä vielä lähikuvia tyynyistä logomerkkeineen:


Kauniin hempeät värit, mielestäni, ja sopivat hyvin tämänhetkisiin päälliskankaisiin. Logon pallot eivät toistu noin pienessä ompeleessa kovin hyvin, mutta tarkasti katsoen ne erottuvat kyllä. Ja logon vieressä ovat tietysti huolto-ohjeet. Imetystyynyistä voit lukea enemmän vanhemmasta kirjoituksesta täältä. Ja tarkempia tietoja imetystyynyistä on täällä.

Tässä myös viimein kuvassa kokonaan käyttövalmis lampaantaljapehmuste:

Taljan ihana kiharaisuus näkyy hyvin. Nämä lyhytkarvaisiksi käsitellyt pehmusteet ovat vesipestäviä. Ne kiinnitetään nahkanaruilla selkänojan reunimmaisiin pinnoihin. Nahkanaru ei valitettavasti ole kotimaista, mutta selvittelen mahdollisuutta saada poronnahasta tehtyä narua harmaaksi värjättynä.

Ja vaikka blogikirjoitukset ovat harvenneet, tulen kuitenkin tekemään niitä jatkossakin. Hyvää syksyn alkua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti