Huhuu

perjantai 13. kesäkuuta 2014

Nimi on keksitty

Nyt keksin yritykselleni nimen! Ajoin maanantaina tapaamiseen naapurikaupunkiin ja siinä matkalla nimi putkahti päähäni. Jotain hyötyä siitä siis on kirjoittaa yritykseen liittyviä sanoja suomeksi ja muilla kielillä paperille päivät pääksytysten. Valitettavasti en voi paljastaa sitä vielä, sillä rekisteröintivaihe on vielä kesken. Osakeyhtiön rekisteröinti verkossa ei ollutkaan kovin yksinkertaista, ainakaan kaltaiselleni talous- ja lakiasioihin perehtymättömälle. Osoitetiedot oli helppo täyttää :) Mutta moni muu kohta olikin hankalampi. Varasin ajan Uusyrityskeskuksesta saadakseni kaiken varmasti parhain päin. Ei ihme, että Suomessa on kokonaisia organisaatioita olemassa ihan vain yrityksien perustamista ja niiden toimimista auttamassa. Ja käsittääkseni Suomi ei ole edes maailman byrokraattisimpia paikkoja.

Kunhan saan yritykseni rekisteröityä, tulen kertomaan nimen täälläkin ja perustamaan facebook-sivuston. Toivottavasti saan sinne pian kuvia Tuotteesta kaikkien ihailtavaksi!

Lähetin ensimmäisen version Tuotteesta lakimiestutulleni Eerolle ja hän kommentoi, että voisi ostaa kyseisenlaisen mööpelin toimistoonsa. Luin tuon spostin viimeisenä ennen kuin lähdin pyöräilemään kaupunkiin ja taas matkalla aloin miettiä, että mitäs jos ensimmäistä versiota pitäisikin lähteä kehittelemään yrityksille tarjottavaksi tuotteeksi? Alkuperäinen tuoteideani on kyllä tarkoitettu kotitalouksiin, ja kuten aiemmin mainitsin, mielikuvissani se on aivan eri näköinen kuin tämä ensimmäinen versio. Eikä minulla varsinaisesti ole mitään paloa tämän version huolelliseen brändäämiseen ja markkinointiin.

Koska näen tuotteen kuitenkin uuden aallon innovatiivisiin yrityksiin sopivana, olin yhteydessä muutamaan tuttuuni Jollassa ja Roviolla. Jolla on se Nokian ohjelmistojen pohjalta syntynyt matkapuhelinfirma ja Roviota ja vihaisia lintuja ei voi suomalainen olla tietämättä. Sepäs olisikin mahtavaa, jos saisin kertoa seuraavassa tapaamisessa vaikka rahoittajan kanssa, että Roviolla ollaan kiinnostuneita tilaamaan 20 kpl Tuotetta. No ehkä aivan niin konkreettista tulosta ei minun kontaktieni avulla saa aikaan...

Odotan joka tapauksessa uutta versiota Tuotteesta muotoilijalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti