Huhuu

keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Syli-keinu kohtaa koekäyttäjät

Ja niin kaikki Tuotteeseen liittyvä on viimein julkista. Kyseessä on siis keinutuoli, joka ei ole vain kaunis, vaan jossa on myös erittäin hyvä istua. Keinun käsinoja muodostaa puoliympyrän ja pitää istujaa vähän niinkuin sylissä. Syli kuvaa myös sitä, että istujalla on hyvä ja rento olo.



Keinutuolissa on poikkeava jalkatuki erityisen hyvän istuma-asennon saavuttamiseksi. Jalkatuen päällä jalat voivat olla rennosti ja lonkat saavuttavat lepoasennon. Jalkatuki nostaa polvia ylemmäksi kuin normaalisti käytössä olevat istuimemme. Polvet ylempänä on parempi imettää vauvaa, lukea kirjaa taaperolle, tehdä käsitöitä, käyttää tablettia tai lukea lehteä... Kuvassa oleva tuoli on tänään viety koekäyttöön Villa Meri-Björköön. Tuolin runko on pehmeän valkoinen ja helmet ovat pintakäsiteltyä koivua mahdollisimman luonnollisessa värissään. Syli on koekäytössä Meri-Björkössä pari viikkoa. Nappasin kuvia tuulisella rannalla:


Vein yhden tuolin myös Vestikseen, se on väritykseltään pehmeän harmaa, osa helmistä on hennon vaaleanpunaisia ja osa hennon vaaleansinisiä. Värit ei kyllä näy kunnolla tässä kuvassa. Kiitos mallina olleelle perheelle :)


Ja kolmas koekäyttökeinutuoli kannettiin ystäväperheelle, jossa on juuri parin viikon ikäinen vauva.


Se on kauniin turkoosi ja sopii heidän valkoiseen kotiinsa kuin nakutettu. Kiitos heillekin, että herättivät vauvansa kuviani varten. Tuote 2 meni myös heidän kotiinsa koekäyttöön. Kaikissa koekäyttöpaikoissa on kyselylomake. Lomakkeen täyttäneiden kesken arvotaan yksi Syli-keinu.

Ja hyvän istuma-asennon lisäksi Syli-keinussa on vaihdettavat helmet. Eli kun käyttäjä kyllästyy vaikkapa valkoisiin palloihin, hän voi irrottaa selkänojan ylälaudan ja vaihtaa osan palloista punaisiksi. Tadaa, keinun ilme vaihtuu kokonaan. Kesäksi vaaleita palloja, talveksi tummempia. Koska kyseessä on kestävä suomalainen laatutuote, sisustuksen muotiväritkin ehtivät muuttua moneen kertaan keinun elinkaaren aikana.

Ja tässä vielä yrityksen logo. Facebook-sivutkin on avattu, vaikka materiaali on hieman alkutekijöissään... Tosin, kun Facessa etsii sanalla Seeste, ei sieltä ainakaan tänään päivällä vielä tullut mitään yritykseeni liittyvää, vaan aivan muita tuloksia. Joku arveli, että löydettävyys paranee, kun Seeste saa lisää tykkäyksiä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti