Huhuu

perjantai 22. toukokuuta 2015

Ihana imetystyyny nosteessa

Kokonaan luonnonmateriaaleista tehty imetystyyny on ollut koekäytössä muutamassa perheessä useamman viikon. Kovasti ilahtuneena olen vastaanottanut palautetta kokeilijoilta. Tyynyä on kehuttu ja annettu ylistävää palautetta sellaisistakin asioista, joita en ole huomannut ajatellakaan! :) Tyynyjä on kokeilussa kolme erilaista, jokaisessa täyte on laitettu tyynyyn eri tavalla ja eri paksuiseksi. Lisäksi tyynyt ovat kahta eri mallia. Mallin suhteen olen jo löytänyt lopputuloksen, mutta tyynyn täyttämiseen optimia haetaan vielä. Täytteenhän täytyy pysyä hyvin paikoillaan rajummassakin käytössä, ettei tyynystä tule muhkurainen. Epätavallinen täytemateriaali on aiheuttanut näitä kokeiluja. Hyvä, että yhdessä kokeiluperheessä on myös kaksi vanhempaa remuajaa pienen vauvan lisäksi. Yksi koekäyttäjä on pienen vauvan sijaan jo puolitoistavuotias taapero.

Facebookissa järjestin kyselyn mieluisimmista kangaskuoseista. Kankaathan ovat 100 % puuvillaa. Kyselyyn tuli mukavasti kannanottoja, ja tykkääjien suosikeiksi nousivat rauhallinen kasvikuosi ja raikkaat raidat. Kolmosena kiri lehtiä, kasveja, puunsyitä ja tekstiä yhdistelevä kuosi. Tyynyt pannaan työn alle ja kesäkuun alussa kyselyn tykkääjien kesken arvotaan yhden tyynyn voittaja :) Koska kyselyyn tuli ehdotuksia myös toisentyyppisistä kuoseista, laitetaan se harkintaan tulevaisuutta ajatellen. 

Keinutuolin koekäyttäjien yksi yleinen kommentti on ollut, että Syli-keinu tarvitsisi vähän pehmuketta. Se onkin ollut mietinnässä, ihanan ylellinen ja silti perinteinen materiaali (tietenkin luonnosta) on löytynyt. Malli on ollut hieman hakusessa, koska Syli-keinun selkänojan näyttäviä helmiä ei tietenkään kannata peittää perinteisellä keinuraanulla. Mutta suunnitelma on tullut valmiiksi ja enää kokeiluversion valmistaminen on kesken. Materiaalit on tosin jo hankittu, Pohjanmaalta tietenkin.
                                          


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti