Huhuu

perjantai 4. huhtikuuta 2014

Huokaus

Hm, tuntuu, kuin keksisin pyörää uudestaan.

Toinen mahdollinen yhteistyökumppani torjui ehdotukseni yhteistyöstä. Hänellä on kuulemma jo valikoimissaan samalla tavalla toimiva tuote. Harmi vain, että hänen tuotteitaan ei markkinoida missään lähimailla. Jossain vaiheessa täytyy tehdä reissu vähän kauemmaksi, jossa se ilmeisesti olisi kokeiltavana. Tietenkään ei kannata tuoda markkinoille toista samantapaista tuotetta. Toisaalta, hänen yrityksensä tuotteen markkinointi on ilmiselvästi huonolla tolalla, jos en tiedä koko asiasta, enkä myöskään ole löytänyt kyseistä tuotetta mittavien nettihakujeni tuloksena.

Toinen mahdollinen yhteistyökumppani on vähän samoilla linjoilla. Hänen yrityksensä tuotteita on onneksi ihan omassakin kaupungissa kokeiltavissa. Joten menen tänään katsomaan, onko tuote sopiva siihen tarkoitukseen, mihin olen omaa Tuotettani tarkoittanut.

Paikallinen puualan oppilaitos on myös ryhtynyt kanssani vuoropuheluun. Lisäksi on monia sopivia yrityksiä, joihin en vielä ole ollut yhteydessä.

Alkaa tuntua vähän kuin olisi työhaastatteluissa ja tulisi toistuvasti torjutuksi :( Se, että valtion yritystoimintaa edistävät tahot pitävät ajatustani hyvänä, ei näköjään tarkoita ollenkaan, että Tuote olisi myös yhteistyökumppaneiden mielestä automaattisesti hyvä. Eli olen iloinnut liian aikaisin siitä, että kukaan ei ole nauranut.

Kärsimättömälle luonteelleni tämä on kovaa koulua. Jos olisi rahaa, kaikki olisi jo paljon pitemmällä. Ehkä voitan lotossa. Onneksi viikonlopuksi on luvattu kaunista säätä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti