Huhuu

tiistai 15. huhtikuuta 2014

Uusia lähestymistapoja

Kaikilla muilla rintamilla edistystä, paitsi itse Tuotteessa.

Tapasin tänään tekstiilisuunnittelijan, hän oli tehnyt ehdotelman ja laskenut, paljonko aikaa ja materiaaleja siihen meni. Hinnat vaikuttavat jäävän kuluttajalle kohtuullisiksi, varsinkin, jos käytämme kierrätyskankaita. Kankaista ainakin suuri osa tulee olemaan kotimaisia ja todella laadukkaita luonnonkuituja. Kunhan saan Tuotteesta prototyypin, saamme lopulliset mitat ja ensimmäiset viralliset kappaleet voidaan valmistaa.

Prototyypin valmistajaa ei ole löytynyt. Sain hyvän neuvon: Tuotetta ei tulisi tarjota jo alalla oleville toimijoille, koska he eivät "näe" ulkopuolelta tulevia hyviä ideoita ja ovat kangistuneita omaan tapaansa ajatella ja tehdä. Nyt, kun tarkemmin ajattelen, niin tottahan se on. Molemmat alalla jo toimivat yritykset, joihin olen ollut yhteydessä, ovat olleet samoilla linjoilla: meillähän on jo vastaava tuote. Mutta ei siinä kauhean hyvin olla onnistuttu, jos kerran kukaan ei ole niistä tietoinen...

Nyt laitoin suomi24.fi- ja vauva.fi-sivustoille ilmoitukset, joissa etsitään suunnitteluun halukasta ihmistä tai pientä yritystä, osin omalla riskillä. Saas nähdä mitä sieltä kautta on löydettävissä. On se nyt kumma, ellei ketään tarjoudu osalliseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti