Huhuu

keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Hiihtoloma hiljentää

Tänään piti olla tapaamisen aikuiskoulutuskeskuksessa. Siellä oltaisiin keskusteltu minulle sopivasta yrittäjyyskurssista ja käyty vähän läpi rahoituslaskelmiani. Valitettavasti käynti peruuntui ja sovittiin siirrettäväksi johonkin kauemmas tulevaisuuteen.

Sain arvion mainosmateriaalien painamisesta, logon suunnittelusta ja kotisivujen tekemisestä. 5000 e on kuulemma hyvä lähtöarvio. Tuo summa sisältäisi myös mainoskuvaukset. Ei kuitenkaan missään Barbadoksella, kuten tarjouksen tekijä totesi :) Mutta tarkemman hinta-arvion pystyy tietysti antamaan vasta, kun on tuote ja tiedossa hiukan enemmän yksityiskohtia. Mutta eiköhän tuo hinta-arvio ole riittävän kattava kertomaan siitä suuruusluokasta, jossa aloittava yritys markkinointiaan suunnittelee. Aika kallista. Sitten vielä lisäksi lehti-ilmoitukset ja se kaikki muu.

Hiihtoloma hiljentää nyt kaikki viranomaistoimijat, ja oikeastaan aika tärkeä virstanpylväs on se ensi viikon tapaaminen "innovaatioasiantuntijan" kanssa. Peukut pystyyn. Taidan oikeastaan tehdä sinne hieman lisää materiaaliakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti